Ιατρικός Τουρισμός

Συνεργασία ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus

Συνεργασία ΝΕΑΣ ΓΝΩΣΗΣ με το Βρετανικό Πανεπιστήμιο Uclan Cyprus

Ο εκπαιδευτικός οργανισμός ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ προχωρά σε μια δυναμική συνεργασία με το βρετανικό πανεπιστήμιο University of Central Lancashire – Uclan Cyprus στην Κύπρο.

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι συνεργαζόμενος φορέας του Πανεπιστημίου για την Ελλάδα, εξασφαλίζοντας για τους Έλληνες φοιτητές  μοναδικά προνόμια  σε δίδακτρα και παροχές για σπουδές  Bachelor ή Master.

Το  University of Central Lancashire – Uclan Cyprus είναι ένα από τα κορυφαία πανεπιστήμια στην Κύπρο, διεθνώς αναγνωρισμένο κι  ανάμεσα στα 10 κορυφαία πανεπιστήμια του Ηνωμένου Βασιλείου.

Οι σχολές και τα προγράμματα του πανεπιστημίου προσφέρουν  ένα μοναδικό συνδυασμό γνώσης και πρακτικής εμπειρίας. Προσφέρουν ακαδημαϊκή αριστεία και καινοτόμο σκέψη, εξασφαλίζοντας συνεργασίες  με παγκόσμιους και τοπικούς επαγγελματικούς φορείς και διαπιστεύσεις, ως αποτέλεσμα να προσφέρουν δυνατότητες πρακτικής εργασίας και επαγγελματικής δικτύωσης με ένα πτυχίο (QS World Ranked University Degree) που αυξάνει τις ευκαιρίες σταδιοδρομίας στην παγκόσμια αγορά εργασίας.

Πληροφορίες για τα προγράμματα μπορείτε να δείτε εδώ.

Επικοινωνήστε με τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ στο 210 9029780  για πληροφορίες σχετικά με τη διαδικασία των εγγραφών, τα προνόμια και τις παροχές.

 

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Περιοχή

Μήνυμα

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr