Ιατρικός Τουρισμός

Ταχύρυθμο Πρόγραμμα για την Πιστοποίηση Security – KEMEA

Ταχύρυθμο Πρόγραμμα για την Πιστοποίηση Security – KEMEA

Νέο ταχύρυθμο τμήμα , διάρκειας 20 ωρών, για τις εξετάσεις Προσωπικού Ασφαλείας – Security που διενεργεί το ΚΕΜΕΑ τέλος Σεπτεμβρίου.

Το πρόγραμμα απευθύνεται σε όσους διαθέτουν προηγούμενη άδεια κι επιθυμούν να λάβουν πιστοποίηση για να εργαστούν ως Προσωπικό Ασφαλείας. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επιλέξουν πρόγραμμα δια ζώσης ή εξ΄ αποστάσεως και να προετοιμαστούν κατάλληλα για τη συμμετοχή τους στις εξετάσεις του Σεπτεμβρίου.

Ημερομηνίες υλοποίησης :

Δια ζώσης : 28-31 Αυγούστου 2018

Εξ’ αποστάσεως : 28-31 Αυγούστου 2018 & 4-7 Σεπτεμβρίου 2018.

Εμπιστευθείτε τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ για σίγουρη επιτυχία στις Εξετάσεις Προσωπικού Ασφαλείας – Security!

Ο Εθνικός Οργανισμός Πιστοποίησης Προσόντων και Επαγγελματικού Προσανατολισμού (ΕΟΠΠΕΠ) σε συνεργασία με το Κέντρο Μελετών Ασφάλειας (ΚΕΜΕΑ) ανακοινώνει ότι, από 27/08/2018 έως και 10/09/2018 έχουν δικαίωμα υποβολής αίτησης συμμετοχής στις Εξετάσεις Πιστοποίησης όσοι  έχουν παρακολουθήσει πρόγραμμα επαγγελματικής κατάρτισης διάρκειας 105 ωρών ή διαθέτουν προηγούμενη επαγγελματική εμπειρία ως «Προσωπικό Ιδιωτικής Ασφάλειας».

Για τα δικαιολογητικά και τον τρόπο υποβολής της αίτησης μπορείτε να πιέσετε εδώ.

Επικοινωνήστε σήμερα μαζί μας στο 210 9029780 για να κλείσετε τη θέση σας ή συμπληρώστε τη φόρμα επικοινωνίας :

Το ονοματεπώνυμό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

Περιοχή

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

 

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr