Ιατρικός Τουρισμός

Ολοκληρωμένα Προγράμματα

Ολοκληρωμένα Προγράμματα

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε. συμμετέχει ενεργά στην υλοποίηση Εθνικών και Κοινοτικών Προγραμμάτων σε θεματικές που εστιάζονται στην Εκπαίδευση και Κατάρτιση Ανθρωπίνου Δυναμικού, Ανάπτυξη της Επιχειρηματικότητας και Προώθηση στην Απασχόληση.

Τα Ολοκληρωμένα Προγράμματα αποτελούν για τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ εργαλεία δημιουργίας και ανάπτυξης τεχνογνωσίας και παραδείγματα καλών πρακτικών. Είτε συμμετέχοντας ως τελικοί ανάδοχοι, είτε ως εταίροι συμπράξεων στόχος μας είναι η παροχή υψηλού επιπέδου υπηρεσιών και η δημιουργία ενός δυναμικού δικτύου συνεργασιών.

 

Voucher / Nutriart

Στα πλαίσια του προγράμματος του ΙΝΕ ΓΣΕΕ για τους πρώην εργαζόμενους της Εταιρείας «Nutriart» καθώς και νέους άνεργους, ηλικίας 15 έως 29 ετών που βρίσκονται εκτός εργασίας, εκπαίδευσης ή κατάρτισης (NEETs), ολοκληρώθηκαν με επιτυχία στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ δύο τμήματα θεωρητικής κατάρτισης διάρκειας 300 ωρών, με τίτλους: «Διοικητικό & Οικονομικό Στέλεχος Επιχειρήσεων – Λογιστική» και «Προσχολική Αγωγή – Δραστηριότητες Δημιουργίας & Έκφρασης».

Τα προγράμματα προέκυψαν μετά από διερεύνηση αναγκών των ωφελούμενων στο πλαίσιο της Ενέργειας Α (Επαγγελματική Συμβουλευτική) του Έργου που πραγματοποίησε το ΙΝΕ ΓΣΕΕ και είχαν ως σκοπό την αναβάθμιση των προσόντων τους και την ανάπτυξη των δεξιοτήτων τους προκειμένου να ενταχθούν ή να ενισχύσουν τη θέση τους στην αγορά εργασίας.

Το ΙΝΕ ΓΣΕΕ αναμένεται να προκηρύξει νέα επιδοτούμενα προγράμματα για ανέργους 18-29 ετών.

Voucher / Φορτοεκφορτωτές

Το έργο ολοκληρώθηκε εντός του 2014, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων. Τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ επέλεξαν για την επιμόρφωσή τους επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι παρακολούθησαν το πρόγραμμα με την μέθοδο της τηλεκατάρτισης. Το υπουργείο δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάτι σχετικά με την επανάληψη ή την προκήρυξη νέου προγράμματος. Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ παρακολουθεί τις εξελίξεις και σας κρατά ενήμερους για οτιδήποτε νέο.

Voucher / Δημοσιογράφοι

Το έργο ολοκληρώθηκε εντός του 2014, σύμφωνα με τους όρους της προκήρυξης του Υπουργείου Εργασίας & Κοινωνικών Ασφαλίσεων με τη συμμετοχή άνεργων επαγγελματιών του κλάδου. Το υπουργείο δεν έχει ανακοινώσει ακόμη κάτι σχετικά με την επανάληψη ή την προκήρυξη νέου προγράμματος. Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ παρακολουθεί τις εξελίξεις και σας κρατά ενήμερους για οτιδήποτε νέο.

Voucher / Τουρισμός

Το έργο ολοκληρώθηκε εντός του 2013, με συνδικαιούχους για την υλοποίησή του τον ΣΕΤΕ και την ΕΕΔΕ και ωφελούμενους άνεργους νέους έως 29 ετών.  Η δράση προκηρύχθηκε εκ νέου εντός του έτους 2014.

Voucher / Υγεία

Το έργο «Κατάρτιση ανέργων επαγγελματιών υγείας σε θέματα μεταρρύθμισης της υγείας (Βελτιστοποίηση Λειτουργίας Νοσοκομείων)» ολοκληρώθηκε στις 26/3/2015, με ωφελούμενους άνεργους απόφοιτους ΑΕΙ / ΤΕΙ του κλάδου της υγείας.   Τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ επέλεξαν για την επιμόρφωσή τους άνεργοι επαγγελματίες του κλάδου οι οποίοι υλοποίησαν την πρακτική τους άσκηση σε Δημόσια Νοσοκομεία.

Σεμινάρια / ΛΑΕΚ

Κατά τη διάρκεια του 2013 υλοποιήθηκαν με τη χρήση του ΛΑΕΚ 0,45% τα παρακάτω σεμινάρια σε συνεργασία με ιδιωτικούς φορείς, ειδικότερα:

«CLS», «CPR-AED», «NURSING ENGLISH», «ILS», «ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ», «CPR», «ΙΑΤΡΙΚΟΣ ΤΟΥΡΙΣΜΟΣ», «CUSTOMER SERVICE», «ACLS», «SOCIAL MEDIA», «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ», «MICROSOFT EXCEL BASIC & EXPERT», «ΥΓΙΕΙΝΗ & ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΡΟΦΙΜΩΝ ΚΑΤΑ ΕΦΕΤ».

Κατά τη διάρκεια του 2014 υλοποιήθηκαν με τη χρήση του ΛΑΕΚ 0,45% τα παρακάτω σεμινάρια:

«ΑΓΓΛΙΚΗ ΟΡΟΛΟΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΟΥ ΚΛΑΔΟΥ», «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑΓΩΝ», «NURSING ENGLISH», «ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ», «TIME & STRESS MANAGEMENT», «ΤΥΠΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ», «ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑΚΩΝ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ», «ΜΙΣΘΟΔΟΣΙΑ», «CPR-AED», «CUSTOMER CARE», «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΚΙΝΔΥΝΟΥ», «ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΕΩΝ», «SOCIAL MEDIA».

Κατά τη διάρκεια του 2015 υλοποιήθηκαν με τη χρήση του ΛΑΕΚ 0,24% τα παρακάτω σεμινάρια:

«ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΑΞΙΟΛΟΓΗΤΩΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ», «MEDICAL TOURISM COORDINATORS», «ADVANCED CARDIAC LIFE SUPPORT – ACLS», «ΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗ ΚΛΙΝΙΚΗΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΤΗΤΑΣ», «ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ», «IMMEDIATE LIFE SUPPORT – ILS», «CARDIOPULMONARY RESUSCITATION / AUTOMATED EXTERNAL DEFIBRILLATION», «ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΙΚΗ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ NLP», «ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΕΥΡΩΠΑΪΚΩΝ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΩΝ ΓΙΑ ΑΥΞΗΜΕΝΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ», «ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ SEO».

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr