Ιατρικός Τουρισμός

Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων – Πρόσκληση Υποψηφίων

Πιστοποίηση Εκπαιδευτών Ενηλίκων – Πρόσκληση Υποψηφίων

Ενημερώνουμε κάθε ενδιαφερόμενο που επιθυμεί να συμμετάσχει στις εξετάσεις για την πιστοποίηση « Εκπαιδευτής Ενηλίκων»  από τη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ,  ότι μπορούν να καταθέσουν φάκελο δικαιολογητικών προς αξιολόγηση έως 31 Μαρτίου 2018.

Το σχήμα πιστοποίησης Εκπαιδευτής Ενηλίκων είναι κατά το διεθνές πρότυπο ISO 17024 και ο Φορέας Πιστοποίησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ είναι επίσημα διαπιστευμένος Φορέας από το ΕΣΥΔ, με αριθμό διαπίστευσης 1082

Η 1η εξεταστική έτους 2018 θα πραγματοποιηθεί περί τα τέλη Απριλίου. Η ακριβής ημερομηνία διεξαγωγής εξετάσεων θα ανακοινωθεί στο προσεχές διάστημα.

Αναλυτικές πληροφορίες για το σχήμα πιστοποίησης μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Έντυπα των αιτήσεων μπορείτε να δείτε ΕΔΩ.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με τη γραμματεία στο 210 9029780 ή στο email info@nea-gnosi.gr

Ονοματεπώνυμο (απαραίτητο)

Email (απαραίτητο)

Τηλέφωνο Επικοινωνίας (απαραίτητο)

   Αποδέχομαι τα στοιχεία μου να διατηρηθούν από τη Νέα Γνώση, καθώς και να επικοινωνήσει μαζί μου η Νέα Γνώση και οι συνεργάτες της είτε με τηλεφωνική κλήση, είτε με άλλο ηλεκτρονικό μέσο. Γνωρίζω ότι διατηρώ το δικαίωμα να ανακαλέσω την παρούσα συγκατάθεση ανά πάσα στιγμή.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr