Ιατρικός Τουρισμός

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Διεξαγωγή εξετάσεων : 1η Ιουλίου 2017

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ Διεξαγωγή εξετάσεων : 1η Ιουλίου 2017

ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΩΝ ΕΝΗΛΙΚΩΝ
Διεξαγωγή εξετάσεων : Σάββατο 1η Ιουλίου 2017

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ μετά την επιτυχή ολοκλήρωση της διαδικασίας πιστοποίησης ως φορέας Πιστοποίησης Προσώπων συμπεριλαμβάνεται πλέον στους Διαπιστευμένους Φορείς από το Εθνικό Σύστημα Διαπίστευσης (Ε.ΣΥ.Δ.),  με αριθμό πιστοποίησης 1082 κατά ΕΛΟΤ EN ISO/IEC 17024:2012, για το σχήμα πιστοποίησης «Εκπαιδευτής Ενηλίκων».

Το Σάββατο 1η Ιουλίου 2017 θα διεξαχθεί η πρώτη εξεταστική περίοδος του έτους, στην οποία μπορούν να λάβουν μέρος όσοι έχουν ήδη υποβάλει τον φάκελο των δικαιολογητικών τους και έχουν αξιολογηθεί επιτυχώς.

Παρακαλούνται οι υποψήφιοι όπως συμπληρώσουν και αποστείλουν στη ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ την Αίτηση Συμμετοχής σε Εξετάσεις έως και την Παρασκευή 23/06/2017.  Σημειώνουμε ότι ο κάθε υποψήφιος θα λάβει και προσωπική ενημέρωση για το αποτέλεσμα του ελέγχου του φακέλου των δικαιολογητικών του καθώς και για την διαδικασία των εξετάσεων μέσω email.

Λεπτομέρειες για την διαδικασία των εξετάσεων καθώς και τα έντυπα συμμετοχής, είναι διαθέσιμα εδώ.
Πληροφορίες για την πιστοποίηση «Εκπαιδευτών Ενηλίκων» παρέχονται στον Γενικό Κανονισμό Πιστοποίησης Προσώπων ο οποίος είναι διαθέσιμος στο site της ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.

Για οποιαδήποτε άλλη πληροφορία ή διευκρίνιση παρακαλούμε επικοινωνήστε μαζί μας στο 2109029780 (Υπεύθυνη Επικοινωνίας: κα Ελένη Παπαγιαννάκη).

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr