Ιατρικός Τουρισμός

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Υποψήφιων Εξεταστικών Κέντρων

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ Υποψήφιων Εξεταστικών Κέντρων

Η ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ Α.Ε.  μέσω των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της έχει εμπράκτως διαπιστώσει ότι η ολοκληρωμένη και αποτελεσματική επικοινωνία της αγοράς εργασίας, των εκπαιδευτικών φορέων και των πολιτών είναι το κλειδί της επιτυχίας για την υγιή ανάπτυξη της κοινωνίας.

Επενδύοντας λοιπόν, συστηματικά στην ανάπτυξη και στην παροχή των πλέον σύγχρονων και ολοκληρωμένων υπηρεσιών αμφίδρομης και εξατομικευμένης επικοινωνίας, παρέχει υπηρεσίες πιστοποίησης προσώπων και προσόντων, εναρμονισμένες  με το πρότυπο ISO/IEC 17024:2012, έχοντας ως απώτερο στόχο την εργασιακής τους αποκατάσταση.

Έχοντας ως εφαλτήριο την ποιοτική εξυπηρέτηση των πελατών της επεκτείνει συνεχώς το δίκτυο των συνεργασιών της προκειμένου να δημιουργήσει έναν αξιόπιστο και αμερόληπτο φορέα, ως προς τις διαδικασίες πιστοποίησης και αξιολόγησης.  Σε αυτό το πλαίσιο καλεί τους ενδιαφερόμενους εκπαιδευτικούς φορείς να συμμετέχουν στο δίκτυο των συνεργαζόμενων εξεταστικών κέντρων για το σχήμα πιστοποίησης «Εκπαιδευτές Ενηλίκων».

Τα πιστοποιημένα Εξεταστικά Κέντρα:

  • Συμμετέχουν στη διαδικασία συγκέντρωσης των αιτήσεων υποψηφίων
  • Συμμετέχουν στον προγραμματισμό των εξεταστικών περιόδων του έτους
  • Διεξάγουν εξετάσεις πιστοποίησης στο χώρο τους

Για την αξιολόγηση του εκπαιδευτικού σας κέντρου ως Εξεταστικό Κέντρο του φορέα πιστοποίησης ΝΕΑ ΓΝΩΣΗ, παρακαλούμε όπως συμπληρώσετε την αίτηση που διατίθεται εδώ, έως και τις 30/12/2017.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση, παρακαλούμε μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας (καθημερινά 09:00 – 17:00) στο 2109029780.

Εγγραφείτε στο newsletter μας

Γίνετε μέλος της Νέας Γνώσης και Κατεβάστε Δωρεάν το e-book English Tourism Terminology

Διατηρούμε τα δεδομένα σας ιδιωτικά και μοιράζεστε τα δεδομένα σας μόνο με τρίτα μέρη που καθιστούν δυνατή αυτή την υπηρεσία. Διαβάστε την Πολιτική Απορρήτου μας.

close

eclass.nea-gnosi.gr